Ring 65 65 65 65
Ring 65 65 65 65

Rejser for Institutioner

 

Grundet vores store kundeflade inden for skole- og ungdomsrejser, så har vi sideløbende altid haft mange henvendelser fra institutioner - dels fra brugerne dels fra lederne, der ønsker at rejse til udlandet på studietur.


Igennem vores mange årlige erfaring med organisering af studieture / rejser for skoler og studieretninger, så har vi naturligvis en række kanaler, vi kan anvende i forbindelse med udformningen af studieture / rejser til institutioner.
 

Vi sørger typisk for alle de praktiske gøremål: booking af hotel, fly, transfer, restauranter, lokaler osv. Ligeledes forsøger at skabe forbindelse til andre skoler, institutioner m.m. kontakt os for at få en snak om jeres ønsker og muligheder.

 

>> Find inspiration og programforslag til jeres rejse her

>> Bestil tilbud på firmarejser

 

 

 

Kontakt

  Kirsten Madsen
  • Har arbejdet hos TEAM BENNS siden marts 1992
  • Rejsekonsulent i afdelingen for firmarejser og private grupper
  • Rejseerfaringen dækker udover de fleste storbyer i Europa desuden Israel, Syrien, Egypten og USA (bla. New York, Washington, Boston og San Francisco).

 

 

 

Om TEAM BENNS
Vi har siden 1963 været førende på markedet for gruppe- og studierejser. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores produkter fra firmaer, foreninger, familiegrupper, private voksengrupper etc. - dette primært fordi vi har et højt serviceniveau, mange spændende koncepter og et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. I vores specialgruppeafdeling er vi specialister i alle typer grupperejser for firmaer, foreninger og private.

 


Rejseinspiration

Som noget nyt kan du nu finde inspiration blandt en masse spændende rejsetips. Du kan også indsende dit eget rejsetip & deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 2.000,-

Se rejsetips

Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


facebook.com/TeamBenns
@TeamBenns
youtube.com/TeamBenns
Team Benns på Google+