Ring 65 65 65 65 Krydstogter til hele verden
Ring 65 65 65 65 Safari rejser til Afrika
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA
Ring 65 65 65 65 Krydstogter til hele verden
Ring 65 65 65 65 Safari rejser til Afrika
Ring 65 65 65 65 Kina rejser og rundrejser
Ring 65 65 65 65 Rundrejser Indien – oplev Taj Mahal
Ring 65 65 65 65 Eksotiske rejser til Caribien
Ring 65 65 65 65 Autocamper ferie i USA

Rundrejse Canada - Rocky Mountains med rejseleder

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Canada ved at klikke her.

Rocky Mountains med Søren Ervig

 

Her kan både den uerfarne og øvede rytter være med og ingen behøver at have kendskab til gummibåde og white water rafting. Vores assisterende lokale guider tilbereder måltiderne, rejser telte, gør gummibådene klare, sadler heste og så videre. Så her er der virkelig tale om – bare at nyde det hele! Således kræver oplevelserne intet mere af dig end eventyrlyst, en almindelig god kondition og et positivt sind med villighed til at afprøve nye grænser. Minimums alder er 14 år og ingen grænse opad. Vi forventer mellem 15 og 22 deltagere på rejsen.


Det bør understreges, at gæsternes personlige sikkerhed er i højsædet, og at ikke én eneste gæst er faldet af hestene eller ud af gummibådene siden disse rejser begyndte i 2003.

 

Nogle af rejsens højdepunkter:
* Rejse fra syd til nord i naturskønne Jasper & Banff National Parker.
* 2 dages white water rafting med sprøjt og latter på Athabasca og Fraser floderne.
* Wildlife safari i Jasper området med mulighed til at se bl.a. ørne, bjørne, elge, hjorte og ulve.
* Vandring ved gigantiske Columbia Icefield og Athabasca isbræen.
* 6 dages ridetur på veltrænede heste gennem de fantastiske bjerge med erfarne cowboys.
* Ridning, som det blev gjort for hundrede år siden, ad gamle indianer og pelsjæger stier.
* Og mange andre herlige oplevelser!

 

Rejsen:
"Rejsen i Rocky Mountains er nok det tætteste man kan komme på ægte naturoplevelser i dag. At rafte på floderne er så speciel en oplevelse, at det kun kan forstås ved at opleve det. Lige så dejligt det er at flyde i det rolige vand i den totale ro, ligeså vildt er det at styre båden igennem det oprørte "hvide" vand med en følelse af total kontrol. Samme følelse får man også på hesteryggen, når man rider over bjerge og gennem dale så storslåede, at man kun kan sidde med åben mund og sige"wauv". At vi så var så heldige at se både wapiti, sortbjørn og grizzlybjørn, er jo kun en ekstra dimension af turen. Jeg giver Søren Ervig og hans ture til Rocky Mountains de varmeste anbefalinger.

Niels Nygaard Pedersen Turdeltager.

 

Rejseleder:

Er den dansk/canadiske eventyrer Søren Ervig. Jægeren, forfatteren og foredragsholder, der efter 30 år i disse vildmarker, nu på 8. sæson med sikkerhed og erfaring fører vore gæster gennem dette herlige eventyr. Søren giver et væsentlig bidrag til at gøre disse ture til noget helt særligt. Han har et usædvanligt stort kendskab til canadisk historie fra indianere til nybyggere til i dag, og hans viden om dyrelivet i disse vilde strøg, og hans forståelse og indlevelse i deres adfærd, er endnu mere imponerende. En viden som han beredvilligt deler med turdeltagerne.

 

På Søren Ervigs hjemmeside kan du læse tidligere rejse deltageres oplevelser af rejsen og af Søren Ervig - interessant og lærerig læsning! På hjemmesiden ligger der også et dias show med billeder fra turene: www.soren-ervig.com

 

Hestene er generelt amerikanske quarter-horses og særlig udvalgte til disse ture. De er vel trænede bjergheste og utrolig sikre på benene – de er født og opvokset på de vilde stier. Du kan have absolut tillid til deres evner, selv når terrænet forekommer dig noget vanskeligt med f.eks. rødder, sten eller stejlt op eller ned. Alt efter dine rideevner vil du få tildelt en passende hest. Er du således uerfaren med heste, vil vi sørge for at du får en hest der gennem årene har vist sig at være særlig stabil og medgørlig. Tilsvarende vil en erfaren rytter få en hest, der er mere ”go” i , en hest der kræver en mere fast dog altid kærlig hånd.


Vi rider i skridtgang i række efter hinanden, også fordi stierne sjældent tillader andet. Af og til går det i trav, men kun korte strækninger. Trav er enkelt at håndtere for den uerfarne ved simpelthen at gribe i sadelhornet og rejse sig lidt op af sadlen. Vi galopper aldrig, da det i bjergterræn vil medføre en unødig sikkerhedsrisiko. Selv det mindste uheld med rytter eller hest ville få alvorlige konsekvenser for holdet som helhed. Selvom den erfarne rytter måske vil savne suset af galop, vil du opleve så mange andre uvante og dejlige situationer med din hest, at du uden tvivl vil få stort udbytte af ridningen.

 

Vejret er altid uforudsigeligt i bjergområder. Dette gælder også for Rocky Mountains. Rejsen er imidlertid netop valg i nævnte tidsrum, da vejret - statistisk - oftest er stabilt højtryk med "indian summer". Begrebet dækker kolde nætter omkring frysepunktet og solrige, varme dage fra omkring 12 til op mod de 30 grader – i skyggen! Kun et par gange har vi oplever snefald, og sneen er forsvundet samme dag, og har i øvrigt ikke været til gene for os – blot en flot oplevelse! Andre årsager til valgte tidspunkt er, at Rocky Mountains opleves mest klart og tydeligt netop nu og naturen er ved at iklæde sig efterårets spraglede farver. Desuden er der som regel ingen insekter, da de kølige nætter allerede har slået de fleste ihjel.

 

Dyrelivet i Rocky Mountains er i store træk som det findes kloden rundt i det nordlige tempererede klima bælte, som f.eks. i det nordlige Skandinavien, Rusland og Alaska. Jagt har været forbudt i over hundrede år i de to National Parker, hvilket medfører, at vildtet er mindre sky overfor mennesker, og ofte kommer vi ganske tæt på. For den der er uerfaren med høj nordisk dyreliv, bør det nævnes, at intet sted er vildtet talrigt, som man ser det visse steder i Afrika. Dog kan vi til tider se store flokke af wapiti-hjorte (brunsttid) og familieflokke af Tykhorns får. Desuden er der mulighed for at se jærv, prærieulv, elg, sneged og æselører- og virginiahjort, alle karakteristiske beboere af Rocky Mountains. Det er selvfølgelig alles drøm at opleve bjørne og ulve. Imidlertid er der ingen garanti. Vildmarken er uendelig stor og vi skal lige være så heldige, at bjørnen eller ulven står i det åbne, når vi kommer ridende. Til gengæld er det en fantastisk oplevelse, når det sker. Helt konkret er statistikken at af de 10 hold, som til dato har været med i Rocky Mountains, har 7 hold set sortbjørne og/eller grizzlybjørne. 3 hold har set ulve, mens 8 hold har hørt ulvekoncert.

 

Yderligere informationer: Tættere på afrejse, vil du få sendt et nøje beskrevet dag til dag program og en udstyrs- og pakkeliste.
 

 

Inkluderet i prisen når der står:

 • M: Morgenmåltid.
 • F: Frokost
 • A: Aftensmåltid
   

Turens dagsprogram:

03. september:

 

Vi mødes med Søren Ervig i Københavns lufthavn og starter rejsen over Atlanten til byen Calgary lige øst for de canadiske Rocky Mountains. Ønsker du tilslutning fra din nærmeste lufthavn, vil vi bede om informationen allerede ved tilmelding til rejsen. Der overnattes nær lufthavnen. I hotellets lille restaurant byder turlederen på et velkomst glas, og der tales om dagene som kommer.
 

  

04. september: MFA

 

Tidligt om morgenen forlader vi den flade Alberta prærie og kører i bus ind i Banff & Jasper National Parks mellem stribevis af fantastiske bjergformationer og utrolig, betagende natur. Vi følger nu en bid af den ca. 7.000 km lange berømte "Trans Canada Highway nr.1" op mod nord ad dét, mange kalder verdens mest naturskønne vejstrækning: "The Icefields Parkway". Er vi heldige, får vi allerede nu øje på nogle af vildmarkens spændende dyr som f.eks. hjort, bjergfår eller grizzly- eller sortbjørn.


Om eftermiddagen når vi frem til teltlejren, som ligger på en lysning i skoven lige syd for Jasper by. Vi skal straks i gang med at rafte. Hver gummibåd har sin erfarne guide med som styrmand og instruktør. Efter nogle dejlige, sjove timer på floden erkender alle, at en grad 2 til 3 white water er det rene "barnemad", og alle glæder sig til lidt mere sprøjt den næste dag på Fraser River.

 

Om aftenen får vi canadiske steaks, som guiderne tilbereder. Så hygger vi os rundt om lejrbålet, og turlederen og de canadiske guider fortæller om livet i Rocky Mountains.
 

 

05. september: MFA

 

De store wapitihjorte er i fuld gang med den årlige brunst- og parring. Et fantastisk skue, som vi ikke vil gå glip af. Så det er tidligt ud af soveposerne og af sted med kameraerne for at få billeder af disse statelige kæmper. Det lykkes som regel, og ofte får vi også oplevet prærieulve, Mule Deer og White Tail Deer hjorte og måske en elg.

 

Er vi særlig heldige bliver der også billeder af en bjørn. Så er det tilbage til lejren, hvor vi forbereder os til turen på den 1.368 km lange Fraser River, som har sit udløb ved storbyen, Vancouver, på Stillehavskysten. Imidlertid her nær sit udspring er Fraser River lille og hurtig. Mange sprøjtende stryg venter, og alle konstaterer, at man virkelig bliver bidt af "white water rafting".

 

I løbet af dagen vil vi måske se de mægtige kongelaks springe i overfladen. Det er tankevækkende, hvad de har måttet forcere for at nå frem til deres gydepladser. I baggrunden har vi hele dagen Rocky Mountains højeste bjerg – Mt. Robson, der er 3.954 m højt.

 

Om aftenen er der igen hygge omkring lejrbålet. I det fjerne hører vi ganske sikkert wapitiernes mærkelige, fløjtende brøl, eller et jappende hyl fra en prærieulv.
 

  

06. september: M

 

Ved daggry skal vi igen ud for at opleve områdets dyreliv. Derefter går turen tilbage til civilisation – til den lille by Jasper. Her bliver der et par timers ophold til evt. at supplere udstyret til den kommende ridetur, eller til at købe sig en original souvenir som f.eks. cowboy hat eller støvler. Så skal vi af sted sydpå i bus mod Banff by.


Sneklædte bjergtoppe, gletsjere, imponerende vandfald og søer i alle tænkelig blå og grønne nuancer udgør natursceneriet langs den berømte vej. Undervejs stoppes der forskellige steder, bl.a. ved Columbia Icefield bræen. Selv om gletsjeren virker som en sovende kæmpe, flytter og forandrer den sig hele tiden, og Søren får deltagerne til at se ting, man aldrig selv ville lægge mærke til. Vi strækker også benene et par andre steder bl.a. ved den billedskønne Lake Louise.

 

Efter indtjekning på hotellet i Banff, mødes vi senere om aftenen på "the Keg" restauranten, som ligger i nærheden. Denne restaurant er berømt for sine typiske vest canadiske, lækre retter, og for sin ypperlige og venlige service. En aften alle vil sætte stor pris på.
 

  

07. september: MFA

 

I dag begynder den fantastiske ridetur. Vi køres tidligt til Mount Norquay, hvor cowboys og heste står klar til at tage imod. Statistisk har det vist sig, at omkring halvdelen af holdets deltagere har ingen eller kun begrænset erfaring med heste. Men der er intet at frygte. Hestene er utrolig godt dresserede og nemme at ride. Desuden sidder man godt og sikkert i en western saddel. Hesten du får er særlig udvalgt til dig efter de informationer, som du på forhånd har givet OurWorld A/S. Hvilket betyder, at den erfarne rytter som regel får en hest, der kræver lidt mere "ridning", mens den uerfarne rytter får en hest, der gennem årene har vist sig at være absolut pålidelig – uden de store spjæt! Før vi begiver os ud på dagens 20 km. ridetur, får vi et kursus i western ridning og snart er gruppen på vej op til Elk Lake Passet. Her laver vi kaffebål og barbecuer dét mange kalder "årets bedste hamburger". Alt imens græsser hestene fredfyldt omkring os.


Så må vi igen i sadlen, og rider ned gennem smukke aspetræs lunde, pile bevoksede højmoser og mellem slanke nåletræsstammer. Sent om eftermiddagen når vi frem til Stony Creek lejren. Her skal vi have to overnatninger. Mens guiderne sørger for hestene, indlogerer vi os i de allerede rejste telte, som ligger spredt i lejrens store lysning. Nu er vi virkelig midt i vildmarken, men det er ikke ensbetydende med, at du må give afkald på al komfort. Der er både varmt og koldt vand i køkkenteltet, hvor der snart bliver serveret lækre ”ranch style meals”. Når stjernerne tændes på den mørke nattehimmel, er det omkring lejrbålet, at det foregår. Og er vi heldige hyler ulvene som baggrundsmusik – noget Søren Ervig ofte har oplevet netop her.

 

Du kan sove trykt. Lejren er indhegnet med elektrisk hegn, som holder ubudne gæster på afstand.
 

 

08. september: MFA

 

Vi skal af sted rigtig tidlig i dag, da vi har turens længste ridt foran os. Det er samtidig også et utrolig flot terræn, vi skal igennem. Vi rider langs Stony Creek op gennem dalen mod elvens kilder. Dalen er til at begynde bred med mange pilebusk bevoksede lysninger. På begge sider er bjergskråningerne svagt stigende med frodige græs og urtevækster. Et rigtig smukt område med mange aspelunde, og også et sted, hvor der ofte ses wapitihjorte og – er vi heldige, en omstrejfende grizzlybjørn.

 

På denne årstid har løvskoven de så karakteristiske gule-røde-gyldne farver med mørkegrønne nåletræsbælter indflettet. På et dejligt nedenfor det 2420 meter høje Dormer Pass, nyder vi vores medbragte frokost, mens kaffebålet knitre. Og det hele er omgivet af de mest fantastiske bjergtinder. Så vender vi om og rider samme vej tilbage til Stony Creek lejren.

 

Har du lyst til at hjælpe cowboyerne med at afsadle og fodre hestene, er du velkommen til dét. Straks derefter er det i det store køkken-spise telt, at det foregår. Kokkepigen har tilberedt et særligt festmåltid!
 

  

09. september: MFA

 

Dagens ridt går til Flints Park lejren. Vi følger den lille elv Cascade River op gennem den brede dalbund. Til højre for os strækker den savtakkede Palliser bjergryg sig med bløde græsdækkede skråninger. Også her et yndet sted for vildtet. Nogle steder går turen gennem tætte buskadser, andre steder er vi helt i det åbne. Flere gange krydser vi elven, hvilket giver de fineste fotomuligheder. At ride her i vildmarken er som en tur tilbage til fortiden. På urgamle stammer anes lige så gamle øksehug fra fordums vejfarende. I en lysning ligger en sammenfalden rundtømmer hytte, og vi erfarer lidt om det barske pelsjægerliv.

 

Et andet sted gør vi holdt ved en gammel wapiti fælde, før ridtet fortsætter ad de vilde stier. Også andre har benyttet dem. Måske står der friske ulvespor et mudret sted, eller nogle hjorte har netop vandret her, eller en grizzlybjørn har efterladt en dynge ekskrementer fyldt med røde bær.

 

Flints Park lejren ligger smukt i et åbent vildmarksområde omgivet af høje tinder. Her skal vi tilbringe to dage, og her er det måske muligt at få et varmt brusebad – om end noget primitivt. Så kaldes der til aftensmad i det store køkkentelt og snakken går, for vi oplever altid noget, og mere skal det blive - her i hjertet af den canadiske vildmark.
 

  

10. september: MFA

 

I dag har vi ikke hastværk med at komme videre, og vi kan i behageligt tempo nyde dages aktiviteter. Først skal vi på en lille vandretur op til en udkigs top, som vi har døbt "Wolf View". Herfra har Søren Ervig efterlignet ulvens hyl og hjortens brøl. Jo, det er lykkedes ham at få svar og sandelig også fået lokket både ulv og hjort så tæt på, at alle fik billeder! Som regel har vi haft held til at opleve enten kongeørn, wapitihjort, bjergfår eller grizzlybjørn på nærmeste hold her i bakkerne.

 

For et par år siden kom en næsten sort grizzlybjørn ud på lysningen et stykke under os, hvor den uforstyrret åd bær og vendte sten på jagt efter insekter og orme. I 2009 kom en anden stor grizzly med flot gylden pels ud af buskadset lige ved siden af holdet. Bjørnen så os, men fortsatte uanfægtet sin fredsommelige færd hen over lysningen. Alle fik næroptagelser af det prægtige dyr. Ingen grund til frygt, Søren Ervig har stor erfaring med bjørne og forstår at omgås dem uden konflikt. En halv time tidligere havde holdet i øvrigt set fire ulve lege, og hyle-koncert var det også blevet til.

 

Her fra toppen nyder vi vildmarkens stilhed. Det er en dejlig stund for alle – langt væk fra alt. Og livet fortoner sig som såre enkelt. Utroligt så lidt vi egentlig har behov for: Her drejer det sig udelukkende om: At være rigtig klædt på, at spise godt, at sove godt, at have det godt med sin hest og de mennesker, man er sammen med. Jo – en sådan tur er sandelig også "team building", for vi støtter og hjælper hinanden, hvor det trænges.


Om eftermiddagen er der lidt undervisning i western ridningens finesser og en tre timers ridetur til et flot vandfald, for dem som måtte have lyst. Om aftenen serverer lejrens kokkepige et festmåltid, og så er det hygge og historier omkring lejrbålet.
 

  

11. september: MFA

 

Solen er på vej op over bjergene, og vi er allerede på vej. Turens mest spektakulære ridt. Midt på dagen når vi op til Rainbow Lake. Et smukkere sted til en frokostpause findes vel næppe. Her har vi ofte set både bjergfår eller de sjældne snegeder balancere på tinder og skråninger, mens store regnbueørreder slog smut i søens spejlblanke overflade.


Vi forlader dette paradis og rider ned til 40 Mile passet, som ligger på omkring 2.000 meters højde o.h. Her er det foto-tid. Alle skal have billeder af dette fantastiske sceneri og af hinanden (se brochurens forside). Så fortsætter ridtet ned til lejren i Mystic Valley, vores sidste overnatning i vildmarken. Omkring lejrbålet kan vi reflektere over, hvordan vi har hygget os sammen, og hvor meget vi er kommet til at holde af vores heste. Solidt og trygt har de bragt os frem ad de vilde stier.

 

Ved bålets gløder vil vores ledsagende cowboyer helt sikkert synge endnu en country/western sang.
 

  

12. september: MF

 

Så er det sidste gang, at vi svinger os op i sadlerne. Denne gang til turens korteste ridt, kun 14 km er der til hestefolden på skråningen af Mt. Norquay. Vi har frokostpause på halvvejen, hvor cowboyerne over bål tilbereder de herligste tykke pølser. En særlig stund bliver det her i det åbne, den sidste mulighed til at få sig fotograferet med sin hest – eller med sine andre turkammerater. Først på eftermiddagen er vi fremme, og vi køres tilbage til vores hotel i Banff by.


Helt mærkelig at være blandt fremmede mennesker igen, og som trafikken larmer, og så varmt det er på værelset. Og så lugter alt af hest – eller er det dig selv?

 

Om aftenen er der bestilt borde på en af byens bedste restauranter og senere på natten kan festlighederne fortsætte på den legendariske Wild Bill’s Saloon. Det er som at træde ind i en bar for 100 år siden – for her er ægte cowboys & girls. Her spilles der ofte op til two-step dans til country & western musik. Et perfekt punktum på en uforglemmelig rejse i de canadiske Rocky Mountains.
 

  

13. september: M

 

Om formiddagen er der en sidste mulighed for lidt "power shopping" i byens butikker. Så hentes vi af bussen, som kører os til Calgary lufthavn. Her forlanges det for check-in og sikkerhedsprocedurer, at vi kommer i god tid. Men det er bare i orden, for her er der en masse forskellige butikker og spisesteder, hvor vi kan købe de sidste postkort eller gaver eller få os en god bid mad. Så må vi ombord i flyet og rejsen går hjem.


Bemærk venligst at gruppen rejser hjem på egen hånd, da Søren Ervig bliver i Canada.
 

  

14. september:

 

Ankomst til Københavns Lufthavn efter et flyskifte.
 

 

Kontakt:

 

Kontakt os for bestilling eller yderligere information. Du kan kontakte os på:

Tlf. 65 65 65 61 eller mail: usa@team-benns.com
 

 

 

 

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Canada ved at klikke her.

Priser for ture til Rocky Mountains med Søren Ervig

 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse/telt: kr. 25.995,- 

Rejser du alene, sørger vi for, at du deler værelse/telt med en person af samme køn. Der er mulighed for enkelt værelse på hoteller, men ikke i telte. tillæg for enkeltværelse er: kr. 1.840,-

 

Prisen inkluderer:

 

 • Fly, København – Calgary t/r 
 • overnatninger i dobbeltværelse på turistklasse hoteller
 • overnatninger i to-personers telte
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Al transport og aktiviteter som beskrevet i programmet
 • Samtlige skatter og afgifter.

 

Prisen inkluderer ikke:

 

 • Drikkevarer
 • Øvrige måltider
 • Drikkepenge forvent ca. DKK. 1.000,- for hele rejsen. Alle deltagere får et specificeret forslag til drikkepenge tættere på afrejsen

 


Afbestillingsforsikring:

 

 • Afbestillingsforsikring 6 eller 8 % af rejsens pris* 
 • Rejseforsikring: kr. 882,- pr. person

 

*Bemærk venligst:

Rejseleder Søren Ervig kan – naturligvis – blive forhindret af sygdom, sker dette vil vi indsætte en anden kompetent rejseleder. Men hvis man som deltager ikke ønsker at deltage uden at rejselederen er Søren Ervig, så skal man tegne 8% afbestillingsforsikringen, da denne dækker refundering af dine rejseudgifter hvis Søren Ervig ikke kan deltage.


Hvis man deltager uanset hvem der er rejseleder, så kan man tegne 6% afbestillingsforsikringen, eller evt. bruge en bestående afbestillingsforsikring. 

 

 

 Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Canada ved at klikke her.

Rejsebetingelser for rundrejse i Canada

 

Rejsebetingelser

 • Tilmelding til en rejse kan ske enten skriftligt eller mundtligt hos TEAM BENNS A/S.
 • Turen arrangeres i samarbejde med OurWorld A/S.

 

Prisændringer
TEAM BENNS A/S kan under særlige forudsætninger hæve eller sænke rejsens pris. Ændringen skal bero på væsentligt ændrede valutakurser, skatter, afgifter, nye skatter og/eller afgifter, stigninger på brændstof og lign. En prisændring vil blive varslet hurtigst muligt og senest 20 dage før afrejse. TEAM BENNS A/S kan dog aldrig forhøje rejsens pris med mere end 10 %. Såfremt dette sker kan rejsedeltageren frit afbestille rejsen. Vi forbeholder os ret til at kurssikre relevante kurser.

 

 • Eksempel på afgift ændring.
 • Pris på rejsen: dkk. 10.000,-
 • Afgifter dkk. 1.000,-
 • Pris dkk. 11.000,-
 • Afgiftsændring dkk. 300,-
 • Ny pris dkk. 11.300,-

 

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og fejl i prisen på rejsen.

 

Rejsedeltagerens ændring
Navneændring er efter billetudstedelse som oftest forbundet med ændringsgebyr, som er afhængig af det enkelte luftfartsselskab.

 

Rejsedeltagerens afbestilling

 • Indtil 92 dage før afrejse er depositum tabt.
 • Indtil 31 dage før afrejse er 18.000,- af rejsens pris tabt.
 • Senere afbestilling end 31 dage før afrejse vil
 • medføre, at hele det indbetalte beløb er tabt.
 • Afbestilling skal altid foregå skriftligt.

 

Afbestillingsforsikring
TEAM BENNS A/S anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring.
Forsikringen skal bestilles samtidig med rejsen. Forsikringen dækker, hvis forsikrede ikke kan påbegynde rejsen pga. død eller alvorlig akut sygdom/tilskadekomst, som kræver hospitalsindlæggelse eller lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller nærmeste pårørende eller rejseledsager TEAM BENNS A/S etablerer afbestillingsforsikringen ved Gouda rejseforsikring.

 

Rejsedeltagerens ansvar
Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage pga. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse. Rejsedeltageren skal rette sig efter rejselederens anvisninger samt sørge for, at bagage mv. er på rette sted. Rejsedeltageren er ansvarlig for enhver skade forårsaget pga. tilsidesættelse af rejselederens anvisninger. Enhver rejsedeltager er selv ansvarlig for at kende gældende told og bagageregler

 

Aflysning/ændring
Aflysning kan finde sted, hvis der ikke er opnået tilstrækkeligt deltagerantal (15 personer). Ved aflysning af en rejse godtgøres det fuldt indbetalte beløb. TEAM BENNS A/S er forpligtet til senest 60 dage før afrejse at underrette rejsedeltagerne, såfremt der ikke er tale om en pludselig opstået situation.
Bureauet forbeholder sig ret til at ændre en rejse, hvis tvingende forhold gør dette nødvendigt, f.eks. omlægning af en rejserute, ændring af overnatningssteder samt flytte gæster til et andet hotel af samme standard.

 

Rygning
Rygning i busser, hoteller og fly er ikke tilladt.

 

Bonusprogrammer
Dette er en sag mellem rejsedeltager og flyselskab.

 

Reklamationer
Skal fremsættes til rejseleder straks. Rejselederen vil straks forsøge at udbedre skaden. Sker dette ikke i tilstrækkeligt omfang, skal reklamation omgående ringes eller sendes skriftligt til TEAM BENNS A/S.
TEAM BENNS A/S er agent for flyselskaber og ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende service.


 

Bemærk: Denne rejser er ikke tilgængelig i øjeblikket. Du kan se relaterede rejser til Canada ved at klikke her.

Billeder fra Rocky Mountains med Søren Ervig

Klik på et billede for at åbne billedgalleriet for Rocky Mountains med Søren Ervig. Når billedet er åbnet i stort format, kan du gå til forrige eller næste billede ved at klikke på billedet. Alternativt kan du bruge piletasterne på dit tastatur. Klik i området udenfor billedet for at lukke galleriet.

 


Rejseinspiration

Som noget nyt kan du nu finde inspiration blandt en masse spændende rejsetips. Du kan også indsende dit eget rejsetip og dele det med andre brugere.

Se rejsetips

Har du et spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 65 65 65 65

 

Modtag vores bedste tilbud direkte i din indbakke.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Mød os på facebook
Se vores facebook side

 


 

Rundrejser:

Autocamper/Krydstogter:

Andre rejser:

Info og tilkøbsprodukter:


facebook.com/TeamBenns
@TeamBenns
youtube.com/TeamBenns
Team Benns på Google+